apachen

Trasigt är nog bäst

Kategori:

Länge sedan jag skrev något, inte för det har gått lugnt till eller att fadäser, hyss eller oförstånd i ämbetet upphört, jag har helt enkelt glömt bort att dokumentera deras bravader ......kan bero på att geuppknappen nästan konstant står på avstängd :).
 
Nåväl , jag ska göra ett försök att dokumentera händelserna , fast nu för tiden så sitter de mest vid datorerna och skriker på sina kompisar när de krigar, men nån gång då och då tittar de ut från rummen.
 
Detta hände rför några dagar sedan.
 
Inblandade: Tott "the demolisenman" Birgersson / Strömberg (vem annars) ( den ungen måste vara förföljd av illvilliga andar)
En dammsugare.
 
De flesta dammsugare har elsladdar som snurras in i dammsugaren om man trycker på en knapp.
Dessa snurror slutar fungera efter några år så den snurrar inte in hela sladden, blir ungefär en meter kvar som hänger utanför.
Jag har en sådan modell :)
 
Tott skulle dammsuga sitt rum, efter han gjort det så trycker han på knappen och hela sladden åker in ( det har den inte gjort de sista 5 åren).
 
Jag står i köket och fixar maten, tott kommer in.
-- Du farsan ...
-- Ja
-- Jag har fixat dammsugaren.
-- Vadå fixat dammsugaren ?
-- Jag gjorde så hela sladden åkte in.
-- Har du ? Hur fan då ? Den har ju varit trasig i flera år .
-- Jag tryckte bara på knappen och då åkte hela sladden in.
 
Vi går och inspekterar dammsugaren och mycket riktigt, hela sladden var inne.
-- Bra jobbat , det där skiten har varit trasigt länge.
-- Ja, man är väl skicklig.
 
Två dagar senare så skulle jag dammsuga, och tar tag i sladden OCH den sitter som limmad, skiten rubbar sig inte en millimeter.
Jag tar i med full styrka men sladdfan vägrar komma ut.
Jag fick sätta mig på golvet och ta tag med båda händerna i sladden och sparka till den där förbannade jävla dammsugaren så hårt jag kunde......då lossade sladdfan.
 
Jag kan lugnt konstatera att dammsugare inte är gjorda för att bli sparkade, i alla fall inte den modellen jag har......den är inte riktigt som i fornstora dagar efter jag fått ut sladden igen.
 
Och en sak är säkert är det något fel som är trasigt så låt bli att laga det, för det går bara sönder :)