apachen

Framtida yrkesval.

Kategori: Och annat

Man kan ibland i tidig ålder se vilket yrke barnen har talang för .
Jag har ännu inte lyckats med att komma på vilka talanger Knoll och Tott besitter , att Tott har en eminent förmåga att testa diverse sakers hållfasthet har jag sedan länge vetat men det brukar tillhöra åldern .
 
Men då vi är inne på det femte pepparkakshuset börjar jag misstänka att några byggnadsarbetare lär de inte bli :)
Då varje pepparkakshus har startat med ett visst antal bitar (som ska sammanfogas med viss försiktighet ) och de snabbt blivit betydligt fler bitar än det stod på originalförpackningen vilket ledde till en aktion som kallas laga .
Denna process laga ledde till ännu fler bitar som ledde till en ny aktion laga som ledde till fler bitar osv osv osv.... till de kom till ett läge de gav upp och åt upp skiten.
 
De har då vänt sig till sin far och ville att han skulle införskaffa fler pepparkakshus.
Vid femte försöket nekade deras far till fler inköp av de nyss nämnda pepparkakshusen med motiveringen att det var meningslöst för de lyckas bara ha sönder husen hävdade kottarna att det var någon form av konstruktionsfel på husen .
 
Eller som Tott sa , de gör dom klena så vi ska häva sönder dom .........det är deras fel inte vårt.
Knoll hängde på med , JAA just , men köp fler så ska vi allt visa dom att vi kan slå dom ......
 
Då samtliga 5 försök att bygga pepparkakshus slutat i att alla originalbitarna har brutits ner till dess minsta beståndsdelar börjar jag ana att de har en viss talang för atomklyvning.
Eller ett yrke som politiker , för i den branschen är det alltid någon annans fel