apachen

Badkruka

Kategori:

I det lilla lilla landet en trea i sköllersta finns det en utomhuspool som fritt får utnyttjas av befolkningen , det är främst de korta innevånarna i riket som utnyttjar denna möjlighet , men då och då så övertalar de korta individerna den något tyngre individen att bada med dom .
 
Att bada med små individer kan vara roligt, OM de inte utarbetat en listig plan på att få ut arvet, för då är det förenat med livsfara .
 
Vi skulle förstås leka en lek .........eller mer korrekt .....DE skulle leka en lek och jag blev utsedd till redskap .
De HÄVDADE att leken gick ut på att få vattnet att snurra runt i poolen och kallade leken virvelvinden.
 
Leken gick ut på att jag skulle ligga på mage i poolen och de skulle dra mig baklänges runt runt i denna nyss nämnda pool tills det uppstod en virvel i mitten .
Då jag snabbt insåg att det skulle bli svårt att andas med ansikten vänt nedåt i vattnet lade jag in en försiktig protest i stil med .....ALDRIG I HELVETE då drunknar jag ......och kunde genom denna försiktiga protest förhandla fram ett ryggläge.
 
Jag borde insett av tidigare erfarenheter att jag borde lagt in en försiktig protest till när kottarna blixtsnabbt gick med på kravet ryggläge.
 
Ryggläge intogs och Knoll började dra mig baklänges i poolen , Tott sköt på vid axlarna .
Svallvågorna gjorde det nästan omöjligt att inhalera vattenfri luft vilket ledde till en del hostattacker .
Så när jag hostade och försökte få vattenfri luft samtidigt som Knoll drog i benen med all kraft passade Tott på att trycka axlarna nedåt .
Nu är jag konstruerad på ett sådant sätt att trycks axlarna nedåt så följer huvudet efter och på huvudet sitter hålet där jag drar in luft .
Resultat : Jag andas in totalt luftfritt vatten .
Resultat av detta : en hostattack ackompanjerat av skratt från en korta individerna i det lilla lilla landet en trea i sköllersta .
 
Jag tror jag vänta med att bada med kottarna tills det finns någon som kan första hjälpen vid poolkanten :)